BMW 1-serie gespot op de Ring

BMW 1-serie gespot op de Ring
BMW 1-serie gespot op de RingBMW 1-serie gespot op de RingBMW 1-serie gespot op de RingBMW 1-serie gespot op de RingBMW 1-serie gespot op de Ring
Het testseizoen is in alle hevigheid losgebarsten. Naast de Audi RS4 en de nieuwe Porsche 911, was ook de nieuwe 1-serie op de Nürburgring aanwezig voor een grondige testsessie. Onze spionagefotograaf legde hem vast.

In september kunnen we kennis gaan maken met de nieuwe 1-serie tijdens de IAA in Frankfurt. BMW test ondertussen keihard met het nieuwe model en dan mag een uitstapje naar de Nürburgring natuurlijk niet ontbreken. De nieuwe foto's laten niet veel nieuws zien, maar bevestigen wel het vermoeden dat de kleinste Beemer qua uiterlijk weer in de pas komt te lopen met z'n grotere broers.

Wat de nieuwe 1-serie allemaal voor ons in petto heeft blijft voorlopig speculatief. Uit de foto's kunnen we zien dat de nieuwe 1-serie wat forser wordt, waardoor het ruimteaanbod op een hoger plan komt te staan. Ook weten we dat er op het technische vlak meer overlap komt met de grotere modellen, met name de 3-serie. Motorisch verandert er eveneens het nodige, alleen de 135i zal nog voorzien zijn van een zescilinder. Minder vermogende uitvoeringen zullen allemaal worden voorzien van vier- en mogelijk zelfs driecilinders. In september kunnen we de vijfdeurs voor het eerst in het echt gaan zien. De driedeurs volgt begin volgend jaar en daarna is het de beurt aan de coupé en cabriolet.

PRIVATE LEASE BMW 1-serie

Arval
BMW 116i (5D/6H)
€ 525
 
Alphabet
BMW 118i Business Edition (5D/7A)
€ 599
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (45) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.