BMW 1-serie Anniversary

BMW 1-serie
Van auto's die al –tig jaar op de markt zijn, is het gebruikelijk om op den duur een Anniversary-model op de markt te brengen. BMW durft het aan om ter ere van het 1-jarig bestaan van de 1-serie een jubileummodel te lanceren.
Van auto's die al –tig jaar op de markt zijn, is het gebruikelijk om op den duur een Anniversary-model op de markt te brengen. BMW durft het aan om ter ere van het 1-jarig bestaan van de 1-serie een jubileummodel te lanceren. BMW verkocht in het eerste verkoopjaar van de 1-serie meer dan vierduizend exemplaren. BMW viert dat met een speciale uitvoering van de 120i en de 120d. De Anniversary is voorzien van de meest populaire accessoires van het eerste jaar.
De 1-serie Anniversary is altijd voorzien van blauwe metallic lak en 17 inch wielen met V-styling en 'run flat'-banden. Verder zijn er onder meer parkeersensoren en houten interieurlijsten. Het optiepakket gaat verder met onder meer lederen bekleding en een automatische airco. In de middenconsole is een breedbeeldmonitor geplaatst en er is een navigatiesysteem. Voor de 120i Anniversary vraagt BMW 35.995 euro; dat levert een korting op van 11.238 euro. Op de 120d Anniversary kan met een nieuwprijs van 39.295 euro 11.454 euro worden bespaard.

PRIVATE LEASE BMW 1-serie

Gerelateerde forumtopics