Bentley Flying Spur ruim onder de drie ton

Bentley Flying Spur ruim onder de drie ton
Bentley Flying Spur ruim onder de drie tonBentley Flying Spur ruim onder de drie tonBentley Flying Spur ruim onder de drie tonBentley Flying Spur ruim onder de drie tonBentley Flying Spur ruim onder de drie tonBentley Flying Spur ruim onder de drie ton
Zin in een dikke limousine met een lekkere W12 in het vooronder? Dan weet je nu wat beter waar je aan toe bent, want Bentley heeft z'n Flying Spur W12 geprijsd.

De Flying Spur W12 staat vanaf juli bij de dealers en je krijgt 'm voor 279.500 euro mee. Voor dat geld krijg je een Bentley met een twaalfcilinder onder de kap, goed voor 625 pk en 800 Nm. Het sprintje naar 100 km/h kost slechts 4,6 seconden en het is pas uit met de pret bij 322 km/h. De CO2-uitstoot is de keerzijde van de medaille: 343 g/km. Het bijbehorende verbruik is 14,7 l/100 km.

De nieuwe Flying Spur is 5,30 meter lang en de wielbasis is 3,07 meter. De Bentley is 1,98 meter breed en 1,49 meter hoog. De brandstoftank heeft een inhoud van 90 liter.

Het interieur is compleet nieuw, met een combinatie van klassieke en eigentijdse materialen. De Flying Spur is te bestellen als vier- of vijfzitter. Standaard in de Bentley is een infotainmentsysteem met navigatie, Bluetooth en 8-inch kleurenscherm. De nieuwe Multi-Media Specification biedt diverse online-mogelijkheden. De auto fungeert in dat geval als rijdende Wifi-hotspot. Twee grote 10-inch beeldschermen achterin zijn dan eveneens inbegrepen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (29) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.