Audi Q8 raast over de Ring

Van de sneeuw naar het circuit

Audi Q8 spyshots
Audi Q8 spyshotsAudi Q8 spyshotsAudi Q8 spyshotsAudi Q8 spyshotsAudi Q8 spyshots
Audi's Q8 komt geregeld voorbij op plaatsen waar spionagefotografen op de loer liggen. Dat ook de Nürburgring op een dag bezocht zou gaan worden, ligt voor de hand. Vandaag is het zover!

Eerder kwamen we de sportievere broer van de Q7 nog tegen tijdens koudetests in de sneeuw, vandaag knalt de auto op volle snelheid over het circuit waar zoveel nieuwe modellen hun definitieve afstelling krijgen. Bij de Q8 is dat niet meer dan terecht, want de auto moet voor de Q7 zijn wat de BMW X6 voor de X5 is.

Een sportieve variant dus, waarbij opvalt dat de daklijn minder sterk afloopt dan bij soortgelijke modellen van BMW en Mercedes-Benz. Wel krijgt de Audi imponerend grote wielkasten met dikke zwarte randen en breed uitgesmeerde achterlichtunits. Ook de grille is, geheel volgens de nieuwste designtaal van Audi, erg breed. De koplampen lijken in eerste instantie erg plat en breed, maar blijken na een tweede blik een extra 'laag' te krijgen. Het front zou daarmee toch nog flink afwijken van dat van de Q7.

PRIVATE LEASE Audi Q8

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (23) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.