Skoda Octavia Combi 1.4 TSI Greentech Elegance (2013)

Skoda Octavia Combi 1.4 TSI 140pk Greentech Elegance (2013)

UitvoeringOctavia Combi 1.4 TSI 140pk Greentech Elegance
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013

nog een maand....

Begin September werd het tijd een opvolger te bestellen voor mijn Peugot 508SW 1.6

Minimale eisen waren iig 20% bijtelling of lager,een flinke bak ruimte voor het verslepen van spullen (speel in een band), vlotte motor, automaat en uitstekende multimedia/navi en soundvoorzieningen.

Na een pak auto's te hebben proefgereden (waarvan het overgrote deel snel op bagageruimte onderuit ging, of met de door mij gewenste opties in bijtelling of budget niet niet uit kwamen) bleef Skoda uiteindelijk als uitverkorene over.

Proefrijden met de octavia HB 1.4 tsi overtuigde mij volledig.

Het is de Octavia Combi 1.4 TSI in Elegance trim geworden met de DSG7-automaat.

Qua kleur heb ik voor topaz Brown gekozen. Op internet was ik niet echt kapot van deze kleur,maar de showroomauto bij Skoda Center Utrecht overtuigde mij toch , wat een sjieke kleur!

Interieur was enkel in zwart leverbaar, maar dat beige is toch te besmettelijk.

Opties:
-Dynamic pakket (sportstoelen)
-Bagage pakket

15 januari wordt de auto geleverd, vanaf dan zal hier een uitgebreide review volgen.