Seat Toledo 1.6 Stylance (2005)
Uitvoering | Toledo 1.6 Stylance |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Heb de auto nu een paar dagen en hij bevalt prima.
De uitrusting:
Hij is uitgerust met de 1.6 8V en dacht in eerste instantie dat die wel wat moeitte met de auto die toch 1319 kg weegt zou hebben zeker omdat in mijn vorig auto ook deze motor lag alleen die was 350kg lichter maar nu ik er wat meegereden heb kan ik niks anders zeggen wat een top motor.
Verder zit er climatcontrol op wat zeker fijn is ook omdat deze gescheiden te regelen is.
de auto is ook uitgerust met parkeersensoren wat trouwens wel een extra optie is maar toch wel belangrijk omdat je de kont van de auto niet goed in kan schatten.
Verder zit er volgens mij alles op behalve navigatie maar daar hebben ze tegenwoordig ook van die handige gadgets voor.
Pluspunten vind ik toch wel de hogere instap maar ook dat je achterin lekker zit zelfs met mijn lengte van 2.02m
Het stuur en de bestuurdersstoel kun je goed verstellen zodat je de zit perfect kunt maken zeker als je lang bent is dat een must.
min punt vindt ik toch wel dat de auto van dit jaar en 2004 standaard een reperatie set heeft en geen reserve wiel.
Verder rijdt de auto lekker zeker in vergelijking met de Seat Cordoba die ik hier voor had wat een verschil in geluid.
Ik zal zodra ik meer gereden heb met de auto er proberen iets meer over te vertellen maar tot nu toe zeker geen spijt.
Gelukkig nog geen problemen maar dat kan ook niet na 200 km
15-11-2006
Ik heb de auto nu een tijd en heb de schakelaar van de cruise control kapot gehad maar dit is uiteraard keurig gemaakt door seat van Esch