Seat Altea FreeTrack 2.0 TSI 4WD (2009)

Seat Altea freetrack
Seat Altea freetrackSeat Altea freetrackSeat Altea freetrackSeat Altea freetrackSeat Altea freetrackSeat Altea freetrackSeat Altea freetrackSeat Altea freetrackSeat Altea freetrackSeat Altea freetrackSeat Altea FreetrackSeat Altea FreetrackSeat Altea FreetrackSeat Altea freetrackSeat Altea freetrackSeat Altea Freetrack

UitvoeringAltea FreeTrack 2.0 TSI 4WD
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

de eerste kilometers in de freetrack

We hebben de auto nu 3 weken en zijn geen kinderziektes tegen gekomen. De eerste reis is gemaakt naar Parijs. Dit verliep prima en het verbruik viel alles mee rond de 1 op 10/11. De motor voelt lekker aan en is heel flexibel in de power opbouw. De kenwood dnx 8220bt is ook een verademing en deze is rechtstreeks op het mediasysteem aangesloten. Onze kinder genieten er van.
De gadets op de auto bevallen ook en we vinden er daglijks nog uit.
De auto is ruim en biedt genoeg ruimte binnenin. Het v erschil tussen een diesel qua kracht en deze 2.0 tfsi vindt ik meevallen. Ik had verwacht minder kracht te hebben.

7,5