Seat Alhambra 2.0 TDI Ecomotive Technology Style (2010)
Uitvoering | Alhambra 2.0 TDI Ecomotive Technology Style |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Mooi, praktisch en lekker om te rijden
2 weken geleden heb ik mijn nieuwe Alhambra opgehaald. Een van de eerste in Nederland (op de demo-auto's na). Op de Autoweek site is veel commentaar geleverd op deze auto en vooral op tweelingzusje Sharan. Hij rijdt echter fantastisch en is supernetjes afgewerkt! Niet sportief natuurlijk maar als je een meer dan 2 kinderen hebt en toch een moderne, zuinige auto wilt is dit wel de absolute top! Ik heb ook gereden met de diverse Fords, Chrysler Grand Voyager, de laatste Espace (inmiddels niet meer leverbaar met automaat) en met allerlei SUV's. Zelfs de Vito geprobeerd. Geen van die auto's haalt het bij de Alhambra/Sharan. Soepel, handig (mn de vlakke laadvloer zonder de stoelen uit te nemen) en vlot (voor een 140 PK diesel automaat dan toch. Zelfs de eerste 2000 km 1 op 15, niet slecht.. En in de meest luxe uitvoering bijna 5000 euro goedkoper dan de vergelijkbare Sharan.