Renault Grand Modus TCE 100 Dynamique (2008) #2

Renault Grand Modus TCE 100 Dynamique (2008)

UitvoeringGrand Modus TCE 100 Dynamique
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

• 450 km

Ik heb de auto nu ongeveer 1 1/2 week. Ik moet zeggen dat hij mij prima bevalt. De 100 PK trekt behoorlijk van leer als je hem op z\'n staart trapt. Maar het is natuurlijk geen racebolide. Het is een vlotte auto voor een 1.2. De wegligging vind ik prima. Vergeleken met mijn vorige auto (Fiat Idea)is de Modus iets minder geneigd om over te hellen in de bochten. Prima dus. Het rijcomfort is ook wat hoger door de utstekende vering die er onder hangt. wat dat betreft doet deze Frans auto zijn naam eer aan. De uitvoering is echt superluxe, maar dat k omt ook omdata ik hem uitgebreid heb met Parkcontrole, el. open dak, el.inklapbare spiegels, en wat het helemaal af maakt, lederen bekleding. Dat laatste geeft echt een super luxe gevoel als je er inzit. WAT EEN LUXE ! De kleur van het dahsboard komt overeen met de kleur van de lederen bekleding. (Beige) Dit staat echt gewldig met de zwart metallic buitenkant. Ook de getinte ramen maken het dan tot een zeer luxa auto. Erg mooi om te zien allemaal. Maar...nog belangrijker,,, hij rijdt geweldig.

• 450 km

Tot nu toe heb ik geen problemen ondervonden. Zou ook een beetje vervelnd zijn na zo weinig kilometers.

Het enig minpuntje dat ik van de auto kan opnoemen is de audioinstallatie. Wat dat betreft wass mijn vorige auto (Fiat Idea) van een betere voorzien. Daar zat namelijk een Blaupunkt installatie in. Erg warm om naar te luisteren en voorzien van super goede hoge tonen weergave. In de Modus zit een \'eigen merk \' ? en vind ik het allemaal nogal blikkerig klinken. Past niet echt bij het luxe interieur.

Op technisch gebied dus geen problemen tot nu toe. Voorlopig ben ik erg blj met deze auto.