Opel Vectra 1.8i-16V Diamond (1999)
Uitvoering | Vectra 1.8i-16V Diamond |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Vlotte acceleratie, Ligt goed op de weg. Net zoals bij mijn vorige Vectra weinig motorlawaai. Verbruik vind ik alleszins redelijk. (gemiddeld 1 op 11 gecombineerd stad en snelweg. Verder vind ik de ECC ideaal. Geen beslagen ruiten meer in de winter en heerlijk koel in de zomer.
Nu na ruim 4 maanden bevalt me de auto nog steeds erg goed. Er zijn wel enkele problemen geweest maar die zijn uitmuntend opgelost door de dealer in Oosterwolde (Fr) waar ik hem gekocht heb.
Ik heb de auto ondertussen ruim 3 jaar en ik ben nog steeds erg tevreden over de wagen. Ik heb er nu ruim 70.000 km mee gereden heb tot nu toe weinig problemen met de wagen ondervonden.
ABS pomp kapot en versleten druklager (garantiewerk).
stuurapparaat en gasregelklep vervangen (garantiewerk)
Nieuwe uitlaat + demper vervangen (ook garantiewerk)
Onlangs een ANWB keuring laten uitvoeren en daar kwam de auto erg goed uit. Er zijn geen problemem geconstateerd behalve dat de uitlaat zijn beste tijd gehad heeft. Deze is meteen door de garage vervangen.
Onlangs werkte een sensor van de remvoering linksvoor niet meer. Deze is vervangen.
Update 05-09-08
Nokkenassen-sensor laten vervangen.
Na bijna 5 jaar gaat deze Vectra de deur uit. Ik ga nu in een Vetra C GTS 2.2 Elegance rijden.