Mitsubishi Lancer Wagon 1.6 GLi (1997)
Uitvoering | Lancer Wagon 1.6 GLi |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
De LANCER is aangeschaft,omdat ik met mijn vorige auto, een Hyundai Lantra van 1995 , in 6 weken tijd ,2 keer motorschade heb gehad en het vertrouwen er dus volledig vandoor was. Ik wilde persé een stationwagon ,
gezin en hobby"s , en de 1.6 kan onze caravan van 750 kg. gemakkelijk aan.
De motor inhoud is ruim voldoende , trekt vlot op en heeft voldoende over voor bijv. inhalen en invoegen . Zoals vermeld , sterk genoeg voor onze caravan.
Het interieur valt enigzins tegen , veel saai ,grijs plastic, stevige ,verstelbare stoelen ,echter met een te korte zitting.(typisch japans) .( Ik ben 1.95 mtr.).
Weinig luxe, wel een verstelbaar stuurwiel en dito bestuurders stoel.Behalve de buitenspiegel verstelling is er verder niets electrisch .(kan het ook niet stuk gaan !)
Geen noemenswaardige omkosten gehad,behalve het reguliere onderhoud.(banden,uitlaatdemper)
Fantastische kleur, brandweerrood,minder goede kwaliteit van de lak(rood...)!
Dit model is een speciale uitvoering; type ROSSO (weer dat rode ...) en heeft lichtmetalen velgen.
Als accessoires een c.v met afstandsbediening en startonderbreking.
Boven de achterklep is een dakspoiler gemonteerd met derde remlicht.Een plaatje voor het oog ; mits gewassen en in de was gezet.
Geen