Mazda CX-60 e-SkyActiv PHEV 327 Prime-Line (2023)
Uitvoering | CX-60 e-SkyActiv PHEV 327 Prime-Line |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
schande
Dit is de slechtste auto die ik ooit heb gehad!!
Wat een schande in prijs/kwaliteit!!
De service van Mazda is schandalig!!
Ik heb de auto vanaf maart 2023 en nog steeds zijn alle problemen niet verholpen!!
reactie Mazda: Sorry er zijn andere prioriteiten welke voorrang hebben.
Vol verbazing lees ik van andere CX 60 gebruikers dat de vering kosteloos is vervangen. Ik moest € 1250,00 betalen omdat Mazda wel het probleem erkende maar niet voor de kosten wilde opdraaien. Ik deel de mening van andere CX 60 gebruikers dat Mazda eens gehoor moet geven aan de vele ontevreden klanten.
nog meer problemen
inmiddels 104000 op de km teller maar nog steeds problemen met de Mazda CX60.
Je zou denken dat alle problemen inmiddels zouden zijn opgelost naar bijna 2 jaar.
Niet dus.
Om een lang verhaal kort te houden de problemen stapelen zich alleen maar op.
1 voorbeeld: De vering welke destijds is vervangen geeft nu ook problemen, maar je raad het al, Mazda kan dit probleem niet verhelpen.
Andere updtates welke de afgelopen periode zijn gedaan leveren opnieuw problemen op.
antwoord Mazda, wij weten het ook niet!!
Dat Mazda het woord klant is koning niet in hun woordenboek heeft staan dat weten we al , maar ook de Mazda dealer in Vlaardingen blijft achter in service etc..
Sinds de overname van Mazda Vlaardingen is de service er niet beter op geworden.
Al met al 1 grote schande m.b.t. Mazda.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Mazda CX-60

Mazda CX-60 2.5 e-SkyActiv PHEV Exclusive-line Business Edition SPORT | BLACK PAKKET | TREKHAAK |
- 2025

Mazda CX-60 2.5 e-SkyActiv PHEV Homura | Convenience en Driver Assistance Pack | Trekhaak | Rijklaarprijs
- 2024

Mazda CX-60 2.5 e-SkyActiv PHEV Exclusive-line Business Edition - Black Edition