Mazda CX-60 e-SkyActiv PHEV 327 Homura (2023) #15
Uitvoering | CX-60 e-SkyActiv PHEV 327 Homura |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Welkom, nieuwkomer!
In navolging van de vele negatieve recensies over de cx-60 beslist om ook onze ervaring met dit model hier neer te zetten, tot nu toe (hout vasthouden) met positieve noot.
Na jarenlang euro 3 dieselen :p werd het tijd voor iets anders. Na vele dealers bezocht te hebben, is de keuze uiteindelijk gevallen op de CX-60. De looks, en het feit dat de Mazda-dealer op een steenworp ligt van thuis, waren doorslaggevend.
Al in maandje rijden we rond en de auto bevalt prima! Buiten de telematica die telkens als melding tevoorschijn komt op het dashboard (en ook na paar bezoeken aan Mazda zelf) hebben wij, in het achterhoofd de vele kwaaltjes die men beschrijft, nog niks van gemerkt.
De dealer is ook echt bereid om gebreken aan de auto te voorkomen, zoals vele updates die gedaan zijn, hier en daar iets preventief vervangen (veer stuurkolom), en nieuwe dempers die eraan komen (april). Wat vreemd op een nieuwe auto, maar zolang het plezier aanhoudt (en niet omslaat), vinden we het helemaal geen probleem..
PRIVATE LEASE Mazda CX-60

Mazda CX-60 2.5 e-SkyActiv PHEV Exclusive-line Business Edition SPORT | BLACK PAKKET | TREKHAAK |
- 2025

Mazda CX-60 2.5 e-SkyActiv PHEV Homura | Convenience en Driver Assistance Pack | Trekhaak | Rijklaarprijs
- 2024

Mazda CX-60 2.5 e-SkyActiv PHEV Exclusive-line Business Edition - Black Edition