Mazda CX-60 e-SkyActiv PHEV 327 Homura (2022) #8
Uitvoering | CX-60 e-SkyActiv PHEV 327 Homura |
Bouwjaar | 2022 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Einde verhaal
Een jaar lang heb ik afgezien en alle mankementen beleefd die in de overige reviews van deze niet uitontwikkelde Japanner te lezen zijn. Echt alle. En nog meer, waaronder een defect differentieel waar binnen drie weken de olie uitliep.
In een jaar tijd 10.000 km in allerlei vervangende auto’s gereden. Toen ik uiteindelijk voor de tweede keer helemaal stil viel langs de snelweg was ik er klaar mee. Ik heb de leasemaatschappij gevraagd de auto op te halen en nooit meer terug te brengen. Gelukkig steunde mijn werkgever mij en is de leasemaatschappij uiteindelijk akkoord gegaan met inname.
Inmiddels rijdt ik een Volvo XC60 die werkelijk op
alle fronten de betere auto is, behalve dan misschien de grootte van de kofferbak.
Je zult de CX60 maar particulier hebben gekocht …
Ik wens al die mensen veel succes met hun claims.
Mazda CX60
Einde verhaal
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Mazda CX-60

Mazda CX-60 2.5 e-SkyActiv PHEV Homura | Convenience en Driver Assistance Pack | Trekhaak | Rijklaarprijs
- 2024

Mazda CX-60 2.5 e-SkyActiv PHEV Exclusive-line Business Edition - Black Edition
- 2025

Mazda CX-60 2.5 E-SKYACTIV PHEV Exclusive-Line 4WD automaat | Convenience & Sound Pack | Driver Assistance Pack | Panorama Pack | Comfort Pack met wegklapbare trekhaak : dealer onderhouden
- 2023