Jeep Grand Cherokee 4.7i V8 Overland (2003)
Uitvoering | Grand Cherokee 4.7i V8 Overland |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Nadat ik met heel erg veel plezier een Grand Cherokee diesel had gereden was ik toe aan iets anders. Na 180.000 probleemloze kilometers gereden te hebben wilde ik een iets luxere auto. Na veel gekeken te hebben naar Jaguar en Lexus gingen mijn zoon en ik tóch nog even kijken naar onze betrouwbare Chrysler/Jeep dealer in Turnhout, België.
Ik liep de showroom binnen en keek meteen naar een Grand Cherokee V8 Limited, toen mijn zoon ineens naar me toe liep en zei: ’Als je echt zo nodig een Jeep wilt moet je díe kopen!’ wijzend naar een Overland 4.7 op een platform.
Na goed kijken naar de auto viel het mij op dat de Overland naar waar wij keken geen normale Overland was, maar een speciale editie waar er maar 100 van waren gemaakt. Ze had een speciale voorspoiler, standaard kleuren navigatiesysteem, zonnendak, zwart houtinleg, speciale bekleding, privacy glass en een badge op het dashboard met daarop 25/100.
Na een half uur te hebben gekeken naar zowel het interieur en carrosserie was voor mij de keuze al gemaakt. Een maand later was ik de gelukkige eigenaar van een Jeep Grand Cherokee 4.7 Overland Special Series 25/100.
Ik heb deze auto nu ongeveer een jaar en ze rijdt perfect. Ik heb nog geen enkel probleem gehad met de auto. De motor is berensterk en het comfort is erg groot. Een rit naar Zwitserland neemt maar 7 uur in beslag met een cruise snelheid van 180. De auto geeft geen krimp, geen enkel kraakje. Ik heb voor het eerst ook een zonnendak waar ik erg veel plezier van heb. Ook in het terrein laat deze auto zich niet uit de weg slaan. Ik weet niet precies wat er nog meer is gedaan bij Starcraft, maar ik denk dat het onderstel ook onderhande is genomen, aangezien de auto lager hangt dan een normale Overland.
Ik ben erg tevreden over deze auto en ik kan hem dan ook iedereen aanraden. Wie geen probleem heeft met de hoge verbruikskosten welteverstaan.
Geen enkel probleem