Jaguar X-Type 2.0D Executive (2004)
Uitvoering | X-Type 2.0D Executive |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Eindelijk heb ik mijn auto gevonden. Een schitterende x-type met alle opties (navi, leer, electr. en verwarmbare stoelen, geintregeerd telefoonsysteem). Ik zal mijn bevindingen geregeld met u delen. Vooralsnog ben ik een langzamer rijder geworden, want dan duurt het langer voordat ik op de plaats van bestemming ben en kan ik dus langer in mijn auto zitten.
Update 1-11
De auto bevalt nog steeds prima. Hij is erg stil van binnen. Je hoort niet eens dat het een diesel is. Als je buiten de auto staat overigens wel. Verder is ie behoorlijk vlot, natuurlijk geen superkanon, maar dat wist ik vantevoren. Geluidsinstallatie van Jaguar is van hoge kwaliteit, evenals de afwerking van in- en exterieur. Het interieur is niet superruim. Zeker op de achterbank is de ruimte redelijk beperkt. Grote volwassenen zullen daar niet ruim zitten.
En het verbruik is verrassend gunstig, tussen 1 op 15 a 16 km/l met een rustige rijstijl en redelijk veel secundaire wegen.
onbalans in de krukaspoelie, maar dit wordt onder garantie verholpen door de dealer