Honda Jazz 1.4i ES Sport (2005)
Uitvoering | Jazz 1.4i ES Sport |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Ik rijd er nu mee sinds 4 weken en heb deze auto (nu 3 jaar oud) al erg weten te waarderen. De auto rijdt heerlijk stil en in vergelijking met Toyota corolla van 1998, doet hij niet echt onder qua prestaties.
Het uiterlijk van de auto, de zuinigheid (6 l/100km), indeling en ruimte past bevalt mij prima. De bestuurdersstoel is hoger geplaatst hetgeen al een voordeel biedt met het instappen. De klokken zijn goed afleesbaar en goed te bedienen. De stoelen zijn goed verstelbaar en zitten goed. In de stoel heb je goed overzicht van de auto. De airco en het ventilatiesysteem werken prima en zijn goed in te stellen.
Zelf heb ik bij dealer nog cruis-control laten inbouwen, omdat ik vind dat dit in zo'n moderne auto thuishoort.
De wegligging is stug te noemen en daar moet je met drempels en woonwijken wel rekening mee houden.
Jammer dat de radio-CD-speler geen gebrande CD’s met mp3 kan afspelen. Dit is echt een gemis in deze toch redelijk nieuwe auto.