Daihatsu Sirion 2 1.0 12V DVVT Trend (2005)
| Uitvoering | Sirion 2 1.0 12V DVVT Trend |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2005 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand bij aanschaf | 449 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
De Sirion 2 1.0 DVVT Trend rij ik nu zo ongeveer 6 weken. Deze auto heb ik gekregen om er mee te gaan rijden en ik dacht eerst van 1.0!?! 3-cilinder!?!
Het tegendeel heeft deze auto mij bewezen. Om de 650 a 700km pas tanken en dat met een tankinhoud van 35L. Dat houdt dus in dat de auto gemiddeld bijna 1:20 haalt en dat met die hoge brandstofprijzen.
De prestaties zijn ook heel netjes! Verder is de auto keurig afgewerkt en tegen een meerprijs is de auto voorzien van een radio/CD speler, echt een aanrader!
Beenruimte voor en achter is goed! Zelfs als er voor volwassenen zitten is er achter ook ruimte zat voor volwassenen! 5-deuren is standaard, ook erg prettig!
Het enige nadeel maar ook weer op te lossen, is dat bij het openen van de portieren grote en diepe instaplijsten zijn die gauw kunnen beschadigen. Hiervoor hebben ze wel een oplossing!
Nog geen enkel probleem gehad met de Sirion 2.
Wat wel heel vervelend is en ook echt een nadeel is dat er sensors onder de stoelen zitten en die geeft aan dat je je gordel om moet doen. Ook zelfs bij de passagiersstoel.
Dit is erg vervelend!
Voor de rest topwagen!