Dacia Sandero 1.6 Ambiance (2009)

Dacia Sandero
Dacia SanderoDacia SanderoDacia SanderoDacia SanderoDacia SanderoDacia SanderoDacia SanderoDacia SanderoDacia SanderoDacia SanderoDacia SanderoDacia SanderoDacia SanderoDacia SanderoRenault SanderoDacia SanderoDacia Sandero

UitvoeringSandero 1.6 Ambiance
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

Probleemloos Jaar

Nu bijna een jaar deze Dacia Sandero in Ambiance uitvoering in mijn bezit.
Er zijn weinig mensen die in een Ambiance uitvoering rijden, maar deze auto stond op voorraad bij de dealer met radio/cd én airconditioning.
Als extra heb ik op de centrale deurvergrendeling een afstandsbedining laten plaatsen.
Mijn vorige auto moest vanwege APK afkeur snel vervangen worden, dus ik had weinig keus; of een tweedehands auto of een nieuwe Dacia.
Ik mis de luxe van de Laurete uitvoering niet echt, kan goed leven zonder electrische ramen/spiegels, extra lampen en chromen randen.
Tot op heden nog geen enkel probleem met deze auto gehad waarvoor deze auto terug moest naar de garage.
Eigenlijk alleen de "standaard" Dacia puntjes, dus nieuwe Bosch 608 ruitenwissers geplaatst en de zwakke lak op de randen van de voordeuren.
Je hebt niet veel nodig om de rand van de deur te beschadigen.

Ook de caravan heeft hij redelijk mee kunnen nemen.
Ik heb niet veel met de caravan gereden, van huis naar de seizoenplaats en van de seizoenplaats weer naar de caravanstalling. Een rit van ca 90km.
De auto trok het wel (caravan max 900kg totaal gewicht) maar het hield niet over.

PRIVATE LEASE Dacia Sandero