BMW M135i High Executive (2015)

BMW M135i High Executive (2015)

UitvoeringM135i High Executive
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2017

Supercar in gezinsverpakking

Deze M135i hebben we gekocht toen hij minder dan 2 jaar oud was met circa 32.000 km. Er zat nog fabrieksgarantie op.
De keuze viel op deze auto vanwege de 6 cilinder motor in een relatief lichte auto. Het aantal auto’s met een 6 cilinder worden steeds zeldzamer.

Naast plezier moest de auto praktisch zijn. Om die reden hebben wij de 5-deurs uitvoering, omdat dat handig is met 2 kinderen, ook al is het onze 2-de auto.

Naast de dikke motor is de uitrusting dik in orde. Alcantara bekleding, sportster, stoelverwarming, schuifdak, Connected Drive, helder breedbeeld navigatiescherm en natuurlijk een M performance uitlaat. Hierdoor klinkt het nog mooier bij het acceleren.

We genieten van het grommende geluid bij het starten en vooral van het rijden. Onze M135 is voorzien van performance uitlaat, wat betekent dat deze na het starten 20 seconden wat meer geluid produceert. Bij gas geven tot circa 4.500 toeren knalt de uitlaat heerlijk! De 6-in lijn maakt een heerlijk dik geluid, zeker bij het accelereren.

De 8-traps automaat is uiterst soepel en in 4,9 seconden zit je op de 100 en ook de 260 kilometer per uur op de teller gaat ontzettend rap! Deze M135 is echt een Porsche-killer.

Ook de passagiers genieten van het mooie geluid en de snelheid bij het accelereren.

De eigenschappen zijn door het lage gewicht, 6 cilinder met 326pk, als die van een supercar, maar is ook representatief genoeg om bij klanten voor te komen.

En de ruimte in de kleinste BMW? In vergelijking met de huidige 3-serie is deze praktisch daaraan gelijk. Onze kinderen (9 en 12 jaar) passen er goed in en de kofferbak is voldoende voor 4 normale koffers of voor de sporttassen of voor de wekelijkse boodschappen.

En vooral veel plezier. Voor mijzelf en voor de passagiers!

4,8

PRIVATE LEASE BMW 1-serie

Praat verder op het forum