BMW 120d Business (2012)
Uitvoering | 120d Business |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Fantastische auto
Na niet eens zo lang wachten werd woensdag mijn nieuw BMW afgeleverd. Een 120d met de 8 traps automaat, een supercombinatie. Enorm veel power en een super wegligging.
Achteraf is origineel BMW leer aangebracht, scheelt aardig wat in de bijtelling en je kunt kiezen uit alle kleuren die BMW in al haar auto's aanbiedt. De zwarte hemelbekleding en het schuifdak maken het interieur helemaal top. De xenon met led dagrij verlichting geven de auto een supersmoel.
Fantastische auto
Dik 37000 km verder kan ik alleen maar enthousiast zijn over deze heerlijke rijdersauto. Ook de uitrusting vind ik nog steeds top.
Wat hoogtepunten. Mineralgrau, bruin leder (achteraf, gekozen uit x-serie stalen), 120d met 8 traps automaat, zwarte hemel, schuifdak, businesspaket (navi en tel), xenon en led dagrijverlichting, aluminium interieur panelen.
Echt top!
Heerlijke auto
Hard op weg naar +60k km in het eerste jaar. Wat een heerlijke auto. Fantastische wegligging en de 380nm koppel maken het rijden een feest. De meeste km een comfortabele reisauto en af en toe een rappe sporter.