BMW 116d Business + (2012)
Uitvoering | 116d Business + |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
BMW 116d Business+ Sport
Nu sinds 2 weken de Beamer in mijn bezit.
Echte een verbetering t.o.v. de vorige 1 serie.
Gekozen voor de Business+ in de Sport uitvoering met automaat (actie). Waarschijnlijk voor altijd verkocht.
Buiten een trekhaak, grijzeband in de voorruit en wegklabbare hoofdsteunen verder geen optie aangevinkt.
Misschien had ik achteraf wel het licht- en het opbergpakket moeten aanvinken, want nu is de binnenverlichting achter niet afzonderlijk in te schakelen, en zijn er wat beperkte opbergmogelijkheden.
Het rijden is geweldig, door de DEC heb je echt een ander gevoel in het stuur en het onderstel. Gewoon verslavend.
De Start/Stop is wel even wennen met een automaat, ik heb het gevoel dat hij bij de stoplichten wat wil doorduwen, waardoor je wat schokkend tot stilstand komt. Ook had de tijd wel wat langer kunnen zijn(of instelbaar).
De Business Navi voldoet uitstekend, en ik vraag me echt af of de Prof de meerprijs waard is.
Voor mij voldoet de geluidsinstallatie, kan natuurlijk altijd beter, maar hij is zeker vergelijkbaar met de Prof van de E87/ E90 serie, en daar was ook mee te leven.