Tesla opent Supercharger-laadstation in Ridderkerk

Lekker laden

Tesla Supercharger

Tesla breidt zijn Supercharger-netwerk in Nederland uit met een station in Ridderkerk. Het nieuwe Supercharger-station ligt direct aan de A15 en A16.

Vrijdag heeft Tesla weer een Supercharger-locatie geopend in Nederland. Het nieuwe Superchargerstation bevindt zich in Ridderkerk bij het Van der Valk-hotel in de directe nabijheid van de A15 en A16.

De nieuwe Supercharger-locatie telt 24 Superchargers die met een maximaal laadvermogen van 250 kW elektrische auto's kunnen volpompen met stroom. Inderdaad, elektrische auto's, niet alleen Tesla's. Alle Nederlandse Supercharger-stations zijn namelijk ook voor elektrische auto's van andere merken beschikbaar. Langzaam maar zeker stelt Tesla zijn Superchargers ook in andere Europese landen open voor EV's van andere fabrikanten.

Tesla's snellaadnetwerk telt in Europa nu ruim 800 stations die samen goed zijn voor zo'n 9.000 Superchargers. In Nederland zijn nu meer dan 40 locaties waar je de Superchargers van Tesla kunt vinden.

PRIVATE LEASE Tesla

Lezersreacties (123) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.