Roze Beetle cabrio voor Barbie

Volkswagen New Beetle cabrio 50th Birthday
Het kan je niet zijn ontgaan: deze week viert Barbie haar vijftigste verjaardag. Vorige week verwende Fiat haar met een knalroze glitter-500, nu is er de Amerikaanse VW-importeur die de van knuffelige New Beetle cabriolet een speciale Barbie-uitvoering maakt.
Welke auto past er nu beter bij Barbie dan een Volkswagen New Beetle Cabriolet. Wellicht komt alleen de Fiat 500 beter in aanmerking. Volkswagen in Amerika presenteerde deze knalroze uitvoering ter ere van het vijftigjarig bestaan van het meisjesspeelgoed. De Malibu Barbie New Beetle is gepresenteerd bij het Malibu Dream House, een Barbie-woning op ware grootte. Daar maakten op het verjaardagsfeest een flink aantal sterren hun opwachting. Topmodel Heidi Klum was op die gelegenheid niet te beroerd om zichzelf even over de roze New Beetle te draperen. Het interieur van de auto is uitgevoerd in wit leder; dat geldt ook voor de cabriokap. Verschillende details zijn afgewerkt met roze stiksel en zelfs onder de motorkap is de auto helemaal aangepast aan de Barbie-stijl. Zelfs de peilstok is roze. Verder is er in de auto extra aandacht besteed aan de makeup-spiegels en is er in de achterbank een uitgebreide makeup-koffer geplaatst.

Lezersreacties (41) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.