Rolls-Royce zwaait Phantom-varianten uit

Zenith Edition brengt einde aan 13 jaar Phantom

Rolls-Royce Zenith
Het mag geen geheim meer heten dat Rolls-Royce achter de schermen druk in de weer is met een opvolger voor de Phantom. Vandaag maakt het nobele merk bekend met een uitzwaai-editie te komen.

In 2003 rolde in Goodwood het eerste exemplaar van de zevende generatie Phantom van de band. Na dertien jaar valt bijna het doek voor de auto die zich het best laat omschrijven als een rijdend landhuis.

De reguliere Phantom krijgt gewoon een opvolger en onze spionagefotograaf heeft de auto al eens voor de lens gekregen. De even zo spectaculaire Coupé en Drophead Coupé zullen helaas geen vervolg krijgen. Om het tweetal een waardig afscheid te geven, heeft Rolls-Royce de Zenith Edition in het leven geroepen.

Rolls-Royce belooft dat de tot 50 stuks gelimiteerde Zenith-serie 'het beste van het beste is, het hoogst bereikbare niveau'. We mogen zelfs op 'een aantal verrassingen' rekenen. Welke is nog even afwachten, maar zeker is dat de zeldzame Zenith Edition kan uitgroeien tot een interessant beleggingsobject. In Genève wordt de uitzwaai-editie van het tweetal Rolls-Royces gepresenteerd. De nieuwe Phantom in sedanvorm betreedt in 2018 de markt.

Lezersreacties (23) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.