PGO Coastline is weer lekker retro

PGO Coastline
PGO CoastlinePGO CoastlinePGO CoastlinePGO CoastlinePGO CoastlinePGO CoastlinePGO CoastlinePGO CoastlinePGO Cévennes Water SnakePGO Speedster 2
Het Franse PGO heeft in Parijs de Coastline getoond, een nieuwe versie van de guitige retro-roadsters.

Wie een kijkje neemt in de digitale showroom van PGO, komt daar de Speedster II (foto 11), de Cevennes (foto 10) en de Hemera tegen. Die eerste twee beschikken over een neerklapbaar dakje, de Hemera is het enige coupébroertje.

De Cevennes en de Speedster II lijken behoorlijk op elkaar, en ook deze Coastline sluit prima aan bij wat we al lang kennen. Toch onderscheidt de Coastline zich. We zien Speedster-achtige 'bulten' achter de voorstoelen, een bijna tentachtig dakje, aangepast bumperwerk en en lekker ouderwetse rolbeugeltjes.

Het interieur is een weelderige boel geworden met het nodige leer en Alcantara, afgewerkt met oranje stiksels. Een geluidsysteem is standaard aanwezig, maar wie meer genot voor de oren wil, kan vier luidsprekers aanvinken op de optielijst. Sportievere dempers zijn optioneel.

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.