Opel veilt Adam van Valentino Rossi

Opel veilt Adam van Valentino Rossi
Opel veilt Adam van Valentino RossiOpel veilt Adam van Valentino RossiOpel veilt Adam van Valentino RossiOpel veilt Adam van Valentino RossiOpel veilt Adam van Valentino Rossi
De kerstdagen zijn traditioneel de periode van de goede doelen en ook Opel laat zich van z'n goede kant zien. Het merk veilt een Adam, aangepakt door niemand minder dan motorlegende Valentino Rossi.

Valentino Rossi ontwierp zijn Adam niet helemaal zelf, hij kreeg daarbij hulp van Aldo Drudi. De ontwerper zorgde voor het exterieur en de opvallende lederen bekleding aan de binnenzijde van de auto.

Toch heeft Rossi wel wat gedaan, het aanbrengen van zijn MotoGP-startnummer 46 in neonkleuren was namelijk zijn idee. Bovendien krijgt de gelukkige winnaar van de veiling een handtekening van Valentino Rossi op de motorkap. Een bezoekje aan de wasstraat zit er dus niet in.

Het geld dat de Opel Adam van Valentino Rossi opbrengt, gaat naar de Meyer's Children's Hospital Foundation in Florence. Op het moment van schrijven staat de prijs op Ebay op 19.150 euro. De veiling loopt af op 24 december.

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.