Opel Antara vernieuwd

Opel Antara vernieuwd
Bij Opel stond de Antara al een tijdje op een laag pitje. Nu is er een geheel vernieuwd model, waarmee de SUV weer een beetje kleur op de wangen krijgt.
Opel heeft de Antara flink vernieuwd. De compacte SUV van Opel heeft bij ons nooit potten kunnen breken, maar een nieuw motorenaanbod moet wonderen gaan doen. Alle krachtbronnen voldoen aan de Euro 5-emissienorm. De 2,2-liter CDTI is er voortaan met 163 en 184 pk; dat is 36 en 34 pk meer dan voorheen. Die eerste is alleen leverbaar met voorwielaandrijving en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sterkere versie heeft altijd 4WD en er is keuze uit een handbak en een automaat. De benzinemotor is een 2,4-liter met een vermogen van 170 pk, wat dertig pk meer is dan voorheen. Kopers hebben bij deze versie de keuze tussen 2- en 4WD en een handbak of een automaat. Van de uiterlijke wijzigingen is de nieuwe grille het meest in het oog springend. Opel heeft het over een 'chique en hoogwaardig uiterlijk en een krachtige uitstraling'. Verder zijn er gewijzigde achterlichtunits en 19-inch wielen. Verder heeft de nieuwe Antara een nieuwe middenconsole en zijn er nieuwe materialen in het interieur gebruikt. Tot slot is er voor het model een nieuw palet in- en exterieurkleuren.

Lezersreacties (31) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.