Nissan vernieuwt Note in Japan

Familiegezicht ook voor MPV

Nissan Note 2017 e-Power
Nissan Note 2017 e-PowerNissan Note 2017 e-PowerNissan Note 2017 e-PowerNissan Note 2017 e-PowerNissan Note 2017 e-PowerNissan Note 2017 e-Power
In september verscheen er een wat korrelige afbeelding online van een Nissan Note met een andere grille. Die auto laat zich nu via de officiële kanalen beter zien, maar verwacht 'm niet in ons land tegen te komen.

De onlangs in Parijs gepresenteerde Micra is niet alleen erg Europees, maar vertoont ook een typerend familiegezicht. Naast de strak gelijnde nieuweling ziet Nissans MPV-aanbod in dit segment, de Note, er ineens erg achterhaald uit. Omdat probleem op te vangen, voorziet Nissan de auto in Japan van kenmerkende U-vormige grille. Ook de daarmee samenhangende koplampen en voorbumper moeten eraan geloven. Aan de achterzijde zijn het vooral de anders ingedeelde achterlichten die het vernieuwingswerk doen.

Wie zo'n vernieuwde Note wel ziet zitten, moet helaas leven met een teleurstelling: de auto komt volgens Nissan niet naar Europa. Of dat ook voor z'n aandrijflijn geldt, valt nog te bezien. Het grootste nieuws bij deze oranje Japanner bevindt zich namelijk onderhuids. Het nieuws over z'n elektrische e-Power-aandrijflijn – mét range-extender! – vind je hier. Vooralsnog is de nieuwe neus alleen op deze bijzondere versie te zien, maar ga er maar vanuit dat ook de reguliere Notes op termijn dit front krijgen aangemeten.

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.