'Niemand komt op voor occasion-rijders' - AutoWeek Podcast

'Alfa Giulia GTa supervet, helaas een beetje duur'

Alfa Romeo Giulia GTA en GTAm

En weer een nieuwe aflevering van De Uitlaat, onze podcast waarin we al het autonieuws met je doornemen. Deze Week aandacht voor de autobelastingplannen met een kilometerheffing, Roy reed de Maserati MC20 en de mannen hebben een mening over de Alfa Romeo Giulia GTa. Ook passeren de BMW E38 en de Dodge Caliber de revue. Luister hieronder!

Marco en Roy vinden dat de particuliere automobilist niet genoeg vertegenwoordiging heeft in wat heet een "breed draagvlak'. Maar het gaat ook over rijden met auto's, zo reed Roy met de nieuwe Maserati MC20 en vertelt daar over. Marco zou ondertussen graag in een oude BMW rijden.

Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook in Apple Podcast, Spotify, TuneIN,Google Podcast, en Pocket Cast. Zoek op AutoWeek of De Uitlaat en abonneer je als je geen aflevering wilt missen. Iedere twee weken is er een nieuwe aflevering!

Laat in de comments weten wat je ervan vindt of dat je bepaalde suggesties hebt waarover we het een keer moeten hebben. Vragen of input via Twitter kan via #AWUitlaat. Veel luisterplezier!

Lezersreacties (34) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.