Lucid Motors teast productie-Air

April komt dichterbij

Lucid teaser

Lucid Motors beloofde al eerder dat z’n Lucid Air in april in productievorm zal aantreden. Dat betekent dat de tijd van teasers definitief is aangebroken. Vandaag werpen we een eerste blik op het definitieve ontwerp.

Heel spannend is dat overigens niet, want het eindproduct lijkt als twee druppels water op de eerder getoonde voorbode. Zo blijft de doorlopende led-balk behouden, net als de batterij grotere leds die daaronder als dim- en grootlicht dienstdoet. Ook de verticaal geplaatste chroomstrips aan weerszijden van de bumper lijken het te gaan overleven. In het teaserfilmpje is kortstondig de gehele koets te zien. Die behoudt z’n markante vorm, waarbij het ‘greenhouse’ een aanzienlijk deel van de lengte van de auto voor z’n rekening neemt. De C-stijlen eindigen in een plaatje geborsteld aluminium, waarop in chic schrift de modelnaam van de auto te lezen is.

De Lucid Air is een razendsnelle elektrische sedan die een ruim en luxueus interieur moet combineren met een indrukwekkende actieradius. Het definitieve ontwerp wordt hoogstwaarschijnlijk gepresenteerd tijdens de New York International Auto Show, die op 10 april z’n deuren opent.

Video

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.