Lancia Musa met lage bijtelling

Lancia Musa Ecochic
Lancia voegt de Musa Ecochic toe aan het programma. Die is dankzij een start/stop-systeem te rijden met twintig procent bijtelling en de DFN-automaat wordt er desgevraagd gratis bijgeleverd.
Lancia neemt de Musa Ecochic in het programma op. Die is leverbaar met de 1,4-liter benzinemotor en de 1,3-liter Multijet diesel die voortaan 95 pk levert; en dat is vijf meer dan voorheen. Beide modellen zijn voorzien van een start/stop-systeem. De gerobotiseerde handbak, die bij Lancia DFN heet, is gratis bij te bestellen. Door die groene technieken is de Musa zakelijk te rijden met twintig procent bijtelling. De diesel scoort een gemiddeld verbruik van 4,3 liter op 100 km; met de DFN-transmissie wordt dat verlaagd tot 4,1 liter. In de simpelste Argento uitvoering kost de Ecochic diesel 23.095 euro. De benzineversie is er voor een prijs vanaf 20.295 euro. Met handbak verbruikt die gemiddeld 6,0 liter op 100 km. Met de Dualogic wordt de dorst beperkt tot 5,6 liter op 100 km.

Lezersreacties (55) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.