Jannarelly Automotive lanceert Design-1 Roadster

Pretpakket uit Dubai

Jannarelly Automotive lanceert Design-1 Roadster
Jannarelly Automotive lanceert Design-1 RoadsterJannarelly Automotive lanceert Design-1 RoadsterJannarelly Automotive lanceert Design-1 RoadsterJannarelly Automotive lanceert Design-1 RoadsterJannarelly Automotive lanceert Design-1 Roadster
Het in Dubai gevestigde Jannarelly Automotive heeft zijn Design-1 roadster getoond, een Shelby Cobra-achtige die voor een relatief kleine prijs een nieuw thuis vindt.

Officieel is de Design-1 nog een prototype, maar spoedig moet de auto volgens Jannarelly Automotive helemaal productierijp zijn.

We zien een klassiek ogende roadster met een koolstofvezel koets. Het model meet 3,86 meter in de lengte, is 1,84 meter breed en net een meter hoog. Onder de kap heeft het in Dubai gevestigde bedrijf een 3,5-liter V6 verstopt. Het blok moet 309 pk en 371 Nm naar de achterwielen sturen. De 710 kilo wegende Design-1 moet daarmee in zo'n vier seconden naar een snelheid van 100 km/h schieten. Zijn topsnelheid ligt op 220 km/h.

Jannarelly zegt al 20 bestellingen binnen te nemen. De vanafprijs is vastgesteld op een - zeker voor een fabrikant uit Dubai - zeer schappelijke 55.000 dollar, zo'n 48.000 euro.

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.