In beeld: Skoda Kodiaq toont binnenste

Tsjechische SUV klaar voor onthulling

Skoda Kodiaq
Niet eerder zette Skoda zo'n grote teasercampagne op touw voor een nieuw model als voor de Kodiaq. Deze week wordt het model volledig onthuld, vandaag krijgen we het interieur van de nieuwe cross-over te zien.

In tegenstelling tot wat het geval was bij eerdere teasers die de Tsjechen op ons afvuurden, krijgen we vandaag meer dan slechts een detailfoto te zien van de nieuwe Kodiaq. Skoda heeft besloten het volledige interieur vrij te geven van de SUV die op 1 september zijn publieksdebuut beleeft.

We zien een dashboard met een middenconsole waarin de ventilatieroosters aan weerszijden van het infotainmentsysteem zijn geplaatst. Skoda laat de 4,7 meter lange en 1,88 meter brede SUV direct met de optionele derde zitrij zien. De variant met vijf zitplaatsen moet, met de achterbank plat, 2.065 liter aan materiaal kunnen meezeulen.

Op de motorenlijst komen drie benzine- en twee dieselmotoren te staan. De krachtigste benzinemotor is een 180 pk sterke 2,0-liter TSI. De Kodiaq zal zowel met voor- als met vierwielaandrijving verschijnen.

Begin 2017 moet de Kodiaq in de Nederlandse showrooms te vinden zijn.

PRIVATE LEASE Skoda Kodiaq

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (85) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum