Het beste van het Goodwood Festival of Speed

Videocompilatie!

Goodwood Festival of Speed 2018
Terwijl onze toetsenborden nog naroken van al het nieuws dat op het Goodwood Festival of Speed werd gepresenteerd, gaat het Engelse autofeest natuurlijk gewoon door. Tijd voor een video-overzicht!

Ook dit jaar is het Goodwood Festival of Speed weer een karakteristiek autofeest, waar niet alleen nieuwe modellen gepresenteerd worden, maar ook genoeg automobiele curiositeiten in actie zijn te zijn.

Dat blijkt natuurlijk al uit wat er aan het festival voorafging. Zo zette Honda zijn bizarre grasvreter 'Mean Mower V2' in om het omvangrijke grasveld van 'de Hertog' te maaien:

Gelukkig kreeg de snelste grasmaaier ter wereld ook de kans om zich te bewijzen tijdens de Goodwood Hill Climb:

Het herboren Brabham liet zijn BT62 voor het eerst zien tijdens het Festival of Speed:

Toyota gunde het publiek een eerste blik op de hagelnieuwe Supra:

Ook in elk opzicht buitensporige maar misschien daarom wel erg leuke ItalDesign Nissan GT-R50 dook op tijdens de Hill Climb:

Een opmerkelijke verrassing: deze ronduit gestoorde Peugeot 205 met rotatiemotor!

​​

Donuts bakken met een WRC Fiesta ST? Je ziet het hier:Natuurlijk is ook de hagelnieuwe McLaren 600LT in staat het publiek op te zwepen:Een wel heel kleurrijke Porsche 911 die niet bepaald wordt gespaard: Driftheld Dean Kearney achter het stuur van een ruim 900 pk sterke Viper: Drifter Mad Mike spuugt vlammen in een Mazda RX7 (FD) Roborace laat zien hoe zijn autonoom rijdende 'platform' de Hill Climb aanpakt

Dit is slechts een selectie van de fantastische auto's die tijdens het Goodwood Festival of Speed te zien zijn. De komende uren wordt dit artikel aangevuld met nieuwe video's.

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.