'Liever een 911 GT3 of een McLaren Artura?'- AutoWeek podcast

'Motor van McLaren Artura technisch hoogstandje, maar toch liever een GT3'

Porsche 911 GT3

In deze aflevering van de Uitlaat duiken Marco en Roy op twee belangrijke nieuwe sportwagens: de Porsche 911 GT3 en de McLaren Artura. Luister hieronder om te horen waarom ze toejuichen dat Porsche niet meedoet met de pk-race.

We gaan verder met de Uitlaat, waarin wij dieper ingaan op ons werk hier bij AutoWeek. Omdat de nieuwe Porsche 911 GT3 Roy en Marco als fanboys te veel spreektijd zou kosten in een normale aflevering, hebben ze er een special van gemaakt. Konden ze hem mooi vergelijken met de nieuwe McLaren Artura, die een dag later werd onthuld. Maar ook de eerste Focus RS en de Lexus NX komen aan bod.

Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook in Apple Podcast, Spotify, TuneIN,Google Podcast, en Pocket Cast. Zoek op AutoWeek of De Uitlaat en abonneer je als je geen aflevering wilt missen. We mikken er vooralsnog op zo'n twee keer per maand live te gaan. Fijn voor lange stukken in de auto of tijdens saai werk.

Laat in de comments weten wat je ervan vindt of dat je bepaalde suggesties hebt waarover we het een keer moeten hebben. Vragen of input via Twitter kan via #AWUitlaat. Veel luisterplezier!

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.