Gefacelifte Mini Countryman maakt sneeuwmeters

Nog flink ingepakt

Mini Countryman
Mini CountrymanMini CountrymanMini CountrymanMini Countryman Monacomini countryman cooper s e all4Mini Countryman kamperen daktent

Het eerstvolgende nieuws dat we uit Mini’s hoek kunnen verwachten, belooft waarschijnlijk deze vernieuwde Countryman te zijn. De testcoureurs zijn in elk geval weer een stukje verder na deze sneeuwkilometers.

Hoewel de winter bij ons maar niet echt van de grond wil komen, duikt een ingepakte Mini Countryman op terwijl hij testkilometers aflegt door dikke pakken verse sneeuw. Zoals we van wereldwijde facelifts gewend zijn, draait het grootste nieuws om een aangescherpte neus en kont. De grille wordt samen met de bumper opnieuw getekend, achter op de Mini treffen we voortaan waarschijnlijk de ondertussen bekende Union Jack-lichten.

Mini is al even bezig met zijn testrondes met deze vernieuwde Countryman. Kijk dus niet vreemd op als het merk zeer binnenkort het doek van de vernieuwde SUV trekt. De huidige Countryman rijdt sinds 2017 op onze wegen rond.

PRIVATE LEASE MINI Countryman

Alphabet
Mini Countryman Cooper (5D/6A)
€ 699
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.