Fisker EMotion volledig te zien

Volledige onthulling EMotion aanstaande

Fisker EMotion
De Fisker EMotion heeft nu bijna geen geheimen meer: de buitenkant van de auto is vrijwel volledig te zien op een nieuwe foto.

Dankzij Top Gear krijgen we de Fisker EMotion nu in z'n geheel te zien. Zij plaatsten deze foto, waarop duidelijk zichtbaar is dat het ontwerp in grote lijnen trouw blijft aan de auto die we op zich de diverseteaserfoto's die we eerder voorgeschoteld kregen. Gisteren kregen we al stukjes van de productieversie te zien. Zoals we toen al zeiden, zijn de scherpe randjes van er wel een beetje afgegaan ten opzichte van wat we eerder zagen.

Zoals bekend gaan de pre-orderboeken voor de volledig elektrische EMotion nog deze maand open. De levering begint overigens pas in 2019, waar in de Verenigde Staten eerst 129.900 dollar voor overgemaakt moet zijn. Dan krijg je volgens Fisker wel een actieradius van maximaal 644 kilometer en in negen minuten moet er via de 'Ultracharger' genoeg stroom naar de accu's gaan om 161 kilometer af te leggen. Overigens is de auto net zo snel als-ie eruit ziet: de topsnelheid is vastgesteld op 259 km/h. De volledige onthulling van de EMotion zal niet lang meer op zich laten wachten.

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.