Eerste spyshots Skoda Kodiaq

Begin volgend jaar op de markt

Eerste spyshots Skoda Kodiaq
Eerste spyshots Skoda KodiaqEerste spyshots Skoda KodiaqEerste spyshots Skoda KodiaqEerste spyshots Skoda KodiaqEerste spyshots Skoda KodiaqEerste spyshots Skoda KodiaqEerste spyshots Skoda KodiaqEerste spyshots Skoda KodiaqEerste spyshots Skoda Kodiaq
Skoda heeft een nieuwe SUV op de planning staan: de Kodiaq. Onze spionagefotograaf heeft voor het eerst een productieversie in de buitenlucht voor de lens weten te krijgen.

In februari dit jaar trok Skoda het doek van de Vision S, een conceptuele nieuweling waarmee de Tsjechen lieten zien wat er op SUV-gebied op de planning stond. De 4,7-meter lange SUV zal optioneel plek bieden aan zeven inzittenden. Het studiemodel werd aangedreven door een 157 pk en 250 Nm sterke 1.4-liter TSI benzinemotor die elektrische steun kreeg van een 54 pk en 220 Nm sterke elektromotor. Een tweede elektromotor met 116 pk was op de achteras geplaatst.

In mei werd bekend dat Skoda zijn nieuwe avonturier vernoemt naar de Kodiakbeer die nabij Alaska leeft. De schrijfwijze is volgens Skoda afgekeken van die van lokale bewoners, de Alutiiq. Het lijkt er sterk op dat de Kodiaq trouw blijft aan de lijnen die voor de Vision S op papier zijn gezet. De Kodiaq krijgt een strak getekende koets zonder al te veel franje. Onder de kap verwachten we een breed scala aan benzine- en dieselmotoren tegen te komen.

PRIVATE LEASE Skoda Kodiaq

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (35) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.