'Een Franse of Italiaanse auto? Ga voor de facelift' - AutoWeek podcast

'Auto's uit begin jaren 00 duidelijk meer betrouwbaar dan nu'

Alfa Romeo Klokje Rond

Deze week is Nic de Boer te gast in de Uitlaat, dus uiteraard hebben we het over occasions in het algemeen en Klokje Rond in het bijzonder.

AutoWeek heeft voortaan zijn eigen podcast: De Uitlaat. In navolging van het succes van de Achteruitkijkspiegel leek het ons leuk eens wat dieper in ons werk te duiken en een podcast geeft ons de tijd om wat uitgebreider op dingen in te gaan. Deze week bespreken Nic en Roy de populaire rubriek Klokje Rond, alles wat Nic in de loop der jaren is opgevallen aan gebruikte auto's en de opkomst van EV's.

Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook in Apple Podcast, Spotify, TuneIN,Google Podcast, en Pocket Cast. Zoek op AutoWeek of De Uitlaat en abonneer je als je geen aflevering wilt missen. We mikken er vooralsnog op zo'n twee keer maand live te gaan. Fijn voor lange stukken in de auto of tijdens saai werk.

Laat in de comments weten wat je ervan vindt of dat je bepaalde suggesties hebt waarover we het een keer moeten hebben. Vragen of input via Twitter kan via #AWUitlaat. Veel luisterplezier!

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.