Dit lees je in AutoWeek 11

Lekker normaal doen

AW2311 Lexus met cover
AutoWeek 11 2023
AutoWeek 11 2023

Je leest het in AutoWeek 11 2023

AutoWeek 11 is vanaf woensdag in de winkel verkrijgbaar of valt deze week bij je in de brievenbus. Op zoek naar voordelige vormen van autorijden hebben we deze keer een test van drie heerlijk gewone auto’s.

We praten je verder bij over private lease. Verder testen we een Renault Austral, een Nio EL7 en een Lexus RZ 450e. In Klokje Rond deze keer een Amerikaans slagschip, en wat op de Rollenbank staat is ook al indrukwekkend. We gaan in op autofabrikanten die op contractbasis werken en kijken wat we missen aan de Toyota Sienna.

AW2311 Renault Austral

Met de Austral heeft Renault een aanzienlijk beter product neergezet dan de Kadjar. Tot op heden hebben we hem alleen gereden als Full Hybrid met 200 pk. Blijft de positieve indruk overeind als je de basismotor kiest, een mild hybrid met slechts 130 pk?

AW2311 Lexus RZ 450e

Lexus’ eerste EV, de UX 300e, was een wel erg halfslachtige poging. Dat lijken ze zich bij Lexus ook te realiseren en dus is de ontwikkeling van de tweede EV een stuk serieuzer aangepakt. Of dat ook betere kansen tot gevolg heeft, blijft even de vraag.

AW2311 Golf GTI

In deze Koopwijzer ontleden we één specifiek model: de Volkswagen Golf VII 2.0 TSI GTI. De Golf is tijdloos, maar moet natuurlijk met zijn tijd meegaan. Dat lukt hem heel aardig. En de GTI? Dat is een geval apart, en wel in positieve zin.

AW2311 Fisker Ocean

Ze bouwen auto’s voor grote autofabrikanten en kleine start-ups: de zogeheten contractfabrikanten. De grote veranderingen die in de auto-industrie gaande zijn, bieden deze bedrijven grote kansen.

Dat en meer lees je in AutoWeek 11, die vanaf woensdag in de winkels ligt. Ga je liever niet de deur uit? Bestel vanuit de luie stoel het nieuwste nummer. Dan valt dat binnen twee werkdagen op de deurmat. 

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens