Bryans Adam: Opel Adam volgens Bryan Adams

Bryans Adam: Opel Adam volgens Bryan Adams
Bryans Adam: Opel Adam volgens Bryan Adams Bryans Adam: Opel Adam volgens Bryan Adams Bryans Adam: Opel Adam volgens Bryan Adams Bryans Adam: Opel Adam volgens Bryan Adams Bryans Adam: Opel Adam volgens Bryan Adams Bryans Adam: Opel Adam volgens Bryan Adams
Volgens Opel is de Adam hartstikke hip, en blijkbaar zijn de Duitse heren van mening dat poprocker Bryan Adams dat ook nog is. De Canadese muzikant is opgetrommeld om de kleine Opel in het zonnetje te zetten, en niet alleen met z'n zangkunsten.

Sterker nog, we komen de Summer of 69-zanger zelfs nergens op de afbeeldingen tegen. Hij stond ditmaal aan de andere kant van de lens. De artiest blijkt naast muzikant ook een begaafd fotograaf te zijn, en Opel heeft daar een kans geroken op z'n eigen Adam in het zonnetje te zetten. In de in Berlijn gevestigde fotostudio van Adams heeft de zanger zich mogen uitleven op een aantal Adammetjes.

Zelf heeft Bryan Adams een exemplaar van de z'n kleine naamgenoot naar smaak aangepast. Het resultaat is een matgrijze, gecamoufleerde Adam die eind januari in het Haus der Kunst in München wordt onthuld. Deze versie zal eveneens in een speciale, tot tien stuks gelimiteerde serie op de markt komen. De opbrengst van de tien exemplaren is bestemd voor de Bryan Adams Foundation, een goed doel van de Canadese artiest.

Lezersreacties (51) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.