Aeromobil toont nieuwe generatie 'vliegauto'

'Nog dit jaar te koop'

Aeromobil
Aeromobil heeft twee afbeeldingen op zijn sites geplaatst waarop, naar eigen zeggen, een compleet nieuwe generatie van zijn vliegende auto is te zien. Op korte termijn wordt de daadwerkelijke creatie gepresenteerd.

Het is 2015 als het in Slowakije gevestigde Aeromobil belooft binnen twee jaar een vliegende auto op de markt te brengen. Daarmee heeft Aeromobil nog een ruime acht maanden te tijd om zijn ambitieuze project productierijp te maken. Over een ruime week moet de kant-en-klare Flying Car van Aeromobil van dichtbij te zien zijn tijdens Top Marques, een exclusief auto-evenement in Monaco.

Aeromobil zegt honderden verbeteringen te hebben doorgevoerd ten opzichte van het prototype dat in 2015 het luchtruim koos, en het vervolgens ook weer gauw liet voor wat het was. Het koetswerk van deze meest recente versie wijkt behoorlijk af van wat we tot op heden van Aeromobil hebben gezien.

Over een ruime week hebben we alle details over de door hybridekracht aangedreven creatie. Aeromobil benadrukt nogmaals dat de orderboeken dit jaar toch echt worden geopen.

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.