Autonieuws

Kia Picanto R-Cross gaat op avontuur

25 november 2013  |  11:24  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

De Volkswagen CrossUp krijgt er een geduchte concurrent bij: de Kia Picanto R-Cross. De auto komt in een beperkte oplage beschikbaar.

De R-Cross onderscheidt zich van de gewone Picanto door een bodykit, 14-inch lichtmetalen wielen, privacy glass en zwarte afwerking van de B-stijl. Bovendien heeft elke Picanto R-Cross een unieke badge met een Limited Edition nummer. De auto komt beschikbaar in de kleuren wit, zwart, zilver of rood.

De R-Cross is gebaseerd op de Picanto met Comfort Pack. De auto komt beschikbaar tegen een meerprijs van 600 euro, wat volgens Kia een voordeel van 950 euro betekent. De auto is te krijgen met zowel een 1.0 CVVT- als een 1.2 CVVT-benzinemotor met ISG start-stopsysteem.

De Kia Picanto R-Cross 1.0 CVVT is er vanaf 11.395 euro, de 1.2 CVVT mag mee vanaf 12.095 euro. De totale oplage van dit Nederlandse actiemodel is 500 exemplaren.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Kia Picanto R-Cross Kia Picanto R-Cross Kia Picanto R-Cross
Kia Picanto R-Cross
Afscheid Duurtester - Kia Picanto

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

ActieAuto

De Kia Picanto nu vanaf € 99,- per maand* De Kia Picanto nu vanaf € 99,- per maand* Kia Picanto Standaard voorzien van o.a.: - 6 ...

AutoWeek Dubbeltest

Smart Forfour - Kia Picanto

Volg AutoWeek