Autonieuws

Kia Picanto R-Cross gaat op avontuur

25 november 2013  |  11:24  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

De Volkswagen CrossUp krijgt er een geduchte concurrent bij: de Kia Picanto R-Cross. De auto komt in een beperkte oplage beschikbaar.

De R-Cross onderscheidt zich van de gewone Picanto door een bodykit, 14-inch lichtmetalen wielen, privacy glass en zwarte afwerking van de B-stijl. Bovendien heeft elke Picanto R-Cross een unieke badge met een Limited Edition nummer. De auto komt beschikbaar in de kleuren wit, zwart, zilver of rood.

De R-Cross is gebaseerd op de Picanto met Comfort Pack. De auto komt beschikbaar tegen een meerprijs van 600 euro, wat volgens Kia een voordeel van 950 euro betekent. De auto is te krijgen met zowel een 1.0 CVVT- als een 1.2 CVVT-benzinemotor met ISG start-stopsysteem.

De Kia Picanto R-Cross 1.0 CVVT is er vanaf 11.395 euro, de 1.2 CVVT mag mee vanaf 12.095 euro. De totale oplage van dit Nederlandse actiemodel is 500 exemplaren.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Kia Picanto R-Cross Kia Picanto R-Cross Kia Picanto R-Cross
Kia Picanto R-Cross

Peilstok

Mijn favoriete Franse stationcar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

Zonnige prijzen tijdens de Kia Zomerdeals Zomerdeal of 0% rente De nieuwe Kia Picanto EconomyLine Nu ...

AutoWeek Dubbeltest

Smart Forfour - Kia Picanto

Volg AutoWeek