Autonieuws  |  BMW 3-serie GT ongecamoufleerd gesnapt!

3 december 2012  |  09:43  |  Tekst:

De LA Auto Show is nog in volle gang, maar elders in het land kijken ze alweer vooruit naar de volgende show, de NAIAS in Detroit. Daar zou zo maar eens de BMW 3-serie GT kunnen staan. Want laten we die auto nu net ongecamoufleerd hebben gespot!

Als we naar de bruine auto kijken, dan lijkt het er toch sterk op dat hier al de definitieve auto rijdt. Het concept met de schuine achterkant kennen we van de 5-serie GT. De auto onderscheidt zich van een reguliere Dreier door een grotere kofferruimte, meer interieurruimte en een hogere instap.

Onder de kap komen de bekende blokken uit de 3-serie te liggen. We rekenen op een 2,0-liter viercilinder turbobenzinemotor (184 of 245 pk) en een 3,0-liter zes-in-lijn (306 pk). Bij de diesels is er waarschijnlijk te kiezen uit een 2,0-liter turbodiesel (143 of 184 pk) en een 3,0-liter zes-in-lijn (258 pk).

Het publieksdebuut van de 3-serie GT vindt -als we naar het ontbreken van de camouflage kijken- dus waarschijnlijk plaats op de NAIAS in januari. Dat zou betekenen dat de auto in het voorjaar van 2013 bij de dealers staat. BMW Nederland kan dit overigens niet bevestigen.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

In 6 stappen een gebruikte auto zonder gebreken (Advertorial)

Hoe vind je een betrouwbare occasion? En wat doe je als je na aankoop toch een gebrek ontdekt?   Lees verder
  DAS Rechtsbijstand
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

BMW 3-serie GT Spyshots BMW 3-serie GT Spyshots BMW 3-serie GT Spyshots
BMW 3-serie GT Spyshots BMW 3-serie GT Spyshots BMW 3-serie GT Spyshots

Peilstok

Audi wil met de A9 Concept een spannender design introduceren. Is dat nodig?

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Dubbeltest

BMW Active Hybrid 3 - Infiniti Q50 S Hybrid

Volg AutoWeek

© 2014 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep