Volkswagen Polo (2010) #3
Uitvoering | Polo |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
polo bleumotion 1.2 comfortline
hallo, ook wij hebben een leumotion gekocht, namelijk een witte met enige opties.op zich bevalt de auto goed, maar we zijn al tweemaal bij de garage geweest. eerste keer zat er een deur(zij) spoiler los, deze is keurig gerepareerd door de dealer, vandaag heeft de polo weer de hele dag in de garage gestaan, om de volgende reden: de brandstofpomp maakt een irritant fluitend geluid(die hoor je dus rechts achterin de auto)De dealer kan er geen verklaring voor vinden. Wel is er een melding gemaakt bij de importeur, maar die zal er waarschijnlijk niets aan doen tot er meer klachten komen van meerdere dealers. Mijn vraag is: Zijn er meer rijders met deze klacht, zo ja, ga dit melden bij de dealer, zodat de importeur er wat aan gaat doen. bvd
PRIVATE LEASE Volkswagen Polo

Volkswagen Polo 1.0 TSI Highline
- 2019

Volkswagen Polo 1.2 TSI Comfortline Connected Series | Airco | Cruise | Navi Full Map | Apple Carplay/Android Auto | PDC V+A | Start/Stop |
- 2017

Volkswagen Polo 1.6-16V Comfortline 3 deurs - AIRCO - CRUISE CONTROLE - APPLE CARPLAY - BLUETOOTH - EL. RAMEN + SPIEGELS - CPV - NAP - NL AUTO - NIEUWE APK BIJ AFLEVERING -
- 2006