Autonieuws

4x4 in het kwadraat: Fiat Panda Monster Truck

9 december 2012  |  16:29  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Dat Fiat met de Panda 4x4 een behoorlijk unieke aanbieding heeft in het A-segment zagen we gisteren in de AutoWeekend-top-10, maar het kan nog een stuk gekker. Bijvoorbeeld met deze Fiat Panda Monster Truck.

Het apparaat dat hier door de sneeuw ploegt, mag er dan uit zien als een hobbyproject van een verveelde Alpenbewoner, maar deze foto’s zijn toch echt van Fiat zelf. Voor serieproductie hoeven we uiteraard niet bang te zijn, dit ene exemplaar schijnt gebruikt te gaan worden in een televisie-commercial met de slogan ‘New Panda, extremely Panda’.

Hoe die commercial eruit gaat zien, weten we pas volgend jaar, maar Fiat gunt ons dus nu alvast een blik op de auto in de hoofdrol. Voor de bouw van die auto is handig gebruik gemaakt van het feit dat ook Jeep tegenwoordig tot de Fiat-familie behoort, want in feite is dit een Jeep CJ7-4200. Wel is het onderstel van die auto duidelijk nog iets opgehoogd, en uiteraard is de carrosserie vervangen door die van een actueel panda’tje. Het lijkt ons dat je hiermee de Nederlandse winters wel de baas kunt.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Fiat Panda Monster Truck Fiat Panda Monster Truck Fiat Panda Monster Truck
Fiat Panda Monster Truck
Rij-impressie Fiat Panda

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Seat Toledo is...

AutoWeek Triotest

Opel Adam Rocks - Volkswagen CrossUp - Fiat Panda Trekking

Volg AutoWeek