Autonieuws  |  4x4 in het kwadraat: Fiat Panda Monster Truck

9 december 2012  |  16:29  |  Tekst:

Dat Fiat met de Panda 4x4 een behoorlijk unieke aanbieding heeft in het A-segment zagen we gisteren in de AutoWeekend-top-10, maar het kan nog een stuk gekker. Bijvoorbeeld met deze Fiat Panda Monster Truck.

Het apparaat dat hier door de sneeuw ploegt, mag er dan uit zien als een hobbyproject van een verveelde Alpenbewoner, maar deze foto’s zijn toch echt van Fiat zelf. Voor serieproductie hoeven we uiteraard niet bang te zijn, dit ene exemplaar schijnt gebruikt te gaan worden in een televisie-commercial met de slogan ‘New Panda, extremely Panda’.

Hoe die commercial eruit gaat zien, weten we pas volgend jaar, maar Fiat gunt ons dus nu alvast een blik op de auto in de hoofdrol. Voor de bouw van die auto is handig gebruik gemaakt van het feit dat ook Jeep tegenwoordig tot de Fiat-familie behoort, want in feite is dit een Jeep CJ7-4200. Wel is het onderstel van die auto duidelijk nog iets opgehoogd, en uiteraard is de carrosserie vervangen door die van een actueel panda’tje. Het lijkt ons dat je hiermee de Nederlandse winters wel de baas kunt.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Fiat Panda Monster Truck Fiat Panda Monster Truck Fiat Panda Monster Truck
Fiat Panda Monster Truck

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Triotest

Opel Adam Rocks - Volkswagen CrossUp - Fiat Panda Trekking

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep