Autonieuws  |  Nieuwe gunstige bijtellers van BMW

3 december 2012  |  16:06  |  Tekst:

Wie graag een BMW wil rijden die in de 20% bijtellingscategorie valt, krijgt binnenkort een grotere menukaart van BMW voorgeschoteld. Er komen zes modellen bij, allen 1- of 3-series.

Gunstige bijtellingstarieven, emissiecijfers en de nodige procenten. Nieuwe modellen in het juiste bijtellingshokje krijgen lijkt al even issue nummer één te zijn voor autofabrikanten. BMW doet weer een duit in het zakje en levert binnenkort zes nieuwe 20%'ers aan de Nederlandse leasemarkt.

Zo komt de huidige 320d EfficientDynamics Edition (EDE) ook als Touring op de markt. Daarmee heeft BMW de enige 'premium' stationwagen in handen die binnen dit tarief valt. Onder de kap ligt het blok dat wel al kennen uit de sedan, waar hij dezelfde 163 pk levert. Het gemiddeld verbruik ligt op 4,3 l/100km en de CO2-uitstoot bedraagt 112 g/km.

Ook de 1-serie ondergaat een groen-kuurtje. Zo zijn per direct de 114i en 116i Efficient Dynamics Edition te bestellen. Deze verschillen van hun voorgangers door een 1 cm verlaagd onderstel en banden met een lagere rolweerstand. Ze zijn eveneens als Sport Line en Urban Line leverbaar. De 114i EDE mag mee vanaf 24.990 euro. De 116i gaat 26.990 kosten.

De 116d, 118d en 120dA doen mee aan een milieucursus en stoten hierna minder CO2 uit, waardoor deze motoriseringen zich ook tot de twintigers mogen rekenen. Vanaf maart zijn deze uitvoeringen te bestellen, in januari maakt BMW de prijzen bekend.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

Geef AutoWeek cadeau! (Advertorial)

Daarmee geniet de ontvanger maar liefst 8 weken lang van AutoWeek! En dat voor slechts €15   Lees verder
  advertorial Cadeau voor een echte man
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

BMW 320d BMW 320d BMW 320d
BMW 320d BMW 114i

Peilstok

Mijn favoriete 'lel van een hatchback' van De Redactie Raadt Aan is:

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

BMW Corporate Lease Editions. Tijd voor een echte BMW. Straks staat hij voor uw deur. Na een lange rit. Die ...

AutoWeek Triotest

BMW 218i Active Tourer - Ford C-MAX 1.0 EcoBoost - Volkswagen Golf Sporsvan 1.4 TSI

Volg AutoWeek

© 2014 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep