Autonieuws  |  Toyota RAV4 voor Los Angeles al op het net

26 november 2012  |  13:52  |  Tekst:

Het concurrentieveld in het segment van de midi-SUV's wordt weer een stukje sterker. Toyota heeft z'n nieuwe RAV4 namelijk af. De auto blijft een van de belangrijkste primeurs van de LA Auto Show, maar de verrassing is er dan voor ons al af. Dit zijn namelijk de eerste beelden!

De beelden doken op op de website Carstyleblog. We zien een auto die duidelijk aansluit op het nieuwe familiegezicht van Toyota, dat z'n intrede deed op de Yaris. Ook de nieuwe Auris heeft een front dat hier goed op aansluit.

Wat betreft de motoriseringen is er nog niets definitiefs bekend. We hebben het sterke vermoeden dat Toyota het gewoon bij viercilinders houdt, benzine- en dieselmotoren. Wel is het mogelijk dat het Japanse merk de introductie van de nieuwe generatie aangrijpt om een hybride versie te brengen.

De nieuwe RAV4 beleeft woensdag z'n debuut op de persdag van de LA Auto Show. In de eerste helft van 2013 verwachten we 'm bij de Nederlandse dealers.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Toyota RAV4 Toyota RAV4 Toyota RAV4
Toyota RAV4 Toyota RAV4 Toyota RAV4

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

Toyota RAV4 Style Vanaf € 36.955,00 Nu met € 1.500,- aan accessoires cadeau! Vanaf € ...

AutoWeek Dubbeltest

Subaru Forester - Toyota RAV4

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep