Autonieuws

Toyota RAV4 voor Los Angeles al op het net

26 november 2012  |  13:52  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Het concurrentieveld in het segment van de midi-SUV's wordt weer een stukje sterker. Toyota heeft z'n nieuwe RAV4 namelijk af. De auto blijft een van de belangrijkste primeurs van de LA Auto Show, maar de verrassing is er dan voor ons al af. Dit zijn namelijk de eerste beelden!

De beelden doken op op de website Carstyleblog. We zien een auto die duidelijk aansluit op het nieuwe familiegezicht van Toyota, dat z'n intrede deed op de Yaris. Ook de nieuwe Auris heeft een front dat hier goed op aansluit.

Wat betreft de motoriseringen is er nog niets definitiefs bekend. We hebben het sterke vermoeden dat Toyota het gewoon bij viercilinders houdt, benzine- en dieselmotoren. Wel is het mogelijk dat het Japanse merk de introductie van de nieuwe generatie aangrijpt om een hybride versie te brengen.

De nieuwe RAV4 beleeft woensdag z'n debuut op de persdag van de LA Auto Show. In de eerste helft van 2013 verwachten we 'm bij de Nederlandse dealers.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Toyota RAV4 Toyota RAV4 Toyota RAV4
Toyota RAV4 Toyota RAV4 Toyota RAV4
Dubbeltest - Toyota RAV4 vs. Subaru Forester

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Seat Toledo is...

ActieAuto

RAV4 Dynamic Plus Edition RAV4 Dynamic Plus Edition Nu tijdelijk met € 1.810,- klantvoordeel* De nieuwe RAV4 beschikt over ...

AutoWeek Multitest

SUV versus MPV

Volg AutoWeek