Skoda Citigo 1.0 60pk Greentech Elegance (2012)
Uitvoering | Citigo 1.0 60pk Greentech Elegance |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
skoda citigo tour
mijn eerste ervaringen van de skoda citigo ik vind het een prima auto,hij is zuinig gemiddeld 1 op 18.Ik ben met hem naar 14 dagen oostenrijk geweest,beladen en het verbruik was 1 op 20 dat is prima,ook kan hij goed onder de voeten op de duitse snelwegen met 130 km blijft hij binnen lekker rustig.In de bergen had hij wat meer moeite moest regelmatig terug naar de een in bochten bergop maar voor de rest ging het prima,het zitcomfort op die reis was goed niet vermoeiend prima stoelen ik heb dan wel een armsteun wat ik iedereen aanraad.Wat betreft de hoedeplank zonder touwtjes,ik heb mijn citigo uitgerust met het oprolmechanisme van de seat leon onder de hoedeplank bevestigt werkt prima.conclusie ik nog steeds tevreden met de citigo

Skoda Citigo 1.0 AUTOMAAT AIRO LM 105.000KM
- 2013

Skoda Citigo 1.0i Greentech Drive, Airco, Cruise!!!
- 2014

Skoda Citigo 1.0 Greentech Tour 5 Deurs | Org. NL | Navigatie | Airconditioning | Centrale Vergrendeling | Elektrische Ramen | Goed Onderhouden! |
- 2012